dynamische marketing en sales workflow

marketing & sales automation
Welke problemen opgelost?Prijzen

haal alles uit je marketing & sales

Marketing & sales automation

Marketing Automation groeit hard

Sharpspring is een compleet sales en marketingplatform. De bezoekers van je website worden al gevolgd voordat je ze kent. Met sharpspring worden dwarsverbanden gelegd en zie je waar ze al geweest zijn. Om dan die bezoeker dynamische content of gerichte e-mails te sturen op basis van hun interesse 

Sales workflow

Een sneller salesproces, optimaal getimed contact en een actieve pipeline? Met sales optimizer van Sharpspring kunnen salesteams hun kansen, taken en acties automatiseren op basis van de fase van de opportunity pipeline. 

De sales ooptimizer biedt de mogelijkheid om leads te bereiken op het juiste moment met slimme meldingen voor lead activiteiten. Je bespaart tijd en sluit meer deals. 

E-mail marketing

Een Slim email marketing tool. Begin gesprekken die leiden tot conversies met gepersonaliseerde berichten en geautomatiseerde campagnes die reageren op gebruikersgedrag. Werk vanuit de contactmanager met directe e mails of  voorbereide smart e-mails snel en effectief. 

Formulieren

De formulieren van SharpSpring zijn eenvoudig te gebruiken op je website.  Dat is handig voor inschrijvingen  voor evenementen of  je nieuwsbrief, maar vooral voor downloads. Als een bezoeker al bekend is, kun je gegevens automatisch invullen of de  velde van bekende gegevens vervangen door velde n van gegevens die je nog niet hebt. Zo maak je het de bezoeker makkelijk en maak je jouw CRM extra compleet!

Dynamische content

 Op  speciale SharpSpring landingspagina’s en in de nieuwsbrieven kun je gebruik maken van dynamische content.  Zo zorg je dat jouw nieuwsbrief  extra relevant blijft voor jouw lezers. Je kunt bijvoorbeeld klanten een net iets  andere nieuwsbrief toesturen  dan prospects .

betaalbare marketing automation

E-mailmarketing en dynamische webcontent. Gebruik die customer journey!

Een alles in 1 marketing & sales automation tool. Met slimme functionaliteiten als, e-mail automation, smart e-mail, lead scoring, opportunity salesfunnels, dynamische content, CRM intergatie. Inclusief sales optimizer om alle activiteiten van de sales medewerkers en teams goed te kunnen volgen.

Met sales optimizer, kun je de kwaliteit van de sales communicatie waarborgen, door automatisch taken toe te wijzen met voorgestelde content. Je minimaliseert hiermee de fouten die de medewerkers kunnen maken. 

5 jaar ervaring

meer dan 5 jaar ervaring met  succesvolle marketing automation

slimme Website formulieren

e-mail nieuwsbrieven

SMART 1-op-1 mailing

time based & behaviour triggered

Dynamische content in e-mail

visual workflow automation

Opportunity follow up

Sales tasks

planning & agenda automatisering

Meer dan marketing automation

Sales opportunity management, taken, agenda, lead opvolging en veel, veel meer.

Sharpspring heeft in het platform ook een zeer uitgebreide bibliotheek opgebouwd. Je vindt er voorbeelden voor email marketing automations, landings pagina’s, Content kalender. De mogelijkheid om je klanten geautomatiseerd meetings in jouw agenda te laten plaatsen. Een slim tracking systeem van alle communicatie die je hebt met een klant of prospect en al het bezoek wat een zij brengen aan de website.   

Sharpspring

Waarom marketing automation?

Laat techniek voor je werken. Prospects en klant zoeken en vergelijken oplossingen voor hun problemen online. Dus het is belangrijk om op het internet duidelijk te vertellen wat je te bieden hebt en wat men van je kan verwachten. Maar om de juiste prospects aan te trekken, kun je veel slimmer te werk gaan dan alleen een ‘platte’ website. Zorg dat je jouw tijd investeert in die klanten en prospects waar je het meeste waarde kunt toevoegen.

Verkopen blijft vaak mensenwerk, maar Marketing Automation kan je enorm veel effectiever maken.

Echte leads

Herken de echt interessante leads onder de bezoekers van je website op basis van leesgedrag en kenmerken

Nurturing

Verzorg nurturing van niet gekwalificeerde leads geheel automatisch

Echte automation

Laat PDF’s downloaden, stuur mailtjes, SMS berichten, poststukken, allemaal  automatisch

Statistieken

Gebruik een grote set aan statistieken om je resultaat uit marketing te optimaliseren

TachYons

Waarom wij kiezen voor Sharpspring

Waarschijnlijk is het krijgen van leads nog niet eens het lastigste van acquisitie. Het goed opvolgen van de belangrijke leads blijkt in de praktijk vaak het lastigst. Wij onderzochten veel oplossing voor Marketing Automation en SharpSpring valt positief op.

  • SharpSpring heeft veel functionaliteit die Marketing en Sales laat samenwerken aan het opvolgen van leads
  • Lead nurturing en sales pipeline functies geven inzicht in voortgang en omzet potentieel
  • Applicatie is overzichtelijk, rijk aan slimme rapportages en is Nederlandstalig
  • Slimme mobiele app om onderweg alle nodige informatie te kunnen opzoeken en aanvullen

Aan de slag met Sharpspring

Prijzen

SharpSPring is moderne Marketing Automation met heel veel mogelijkheden voor een absoluut redelijke prijs. Bovendien zit je er nooit lang aan vast!

Er is een vast, laag maandelijks bedrag en eenmalige kosten voor implementatie.

persoonlijk Contact?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003