Smart B2B Business Development

Hoe halen onze opdrachtgevers honderden nieuwe klanten binnen?

 

Hoe halen onze opdrachtgevers honderden nieuwe klanten binnen? 

Herkenbaar anders

Wij zouden het fantastisch vinden als je een paar onderscheidende keuzes maakt. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Bepaal welke kansen je eerst aanpakt en bereik je doelgroep op een slimme manier. Wil je weten hoe? Lees verder of neem contact op met ons.

Klanten zijn mensen,
maak B2B persoonlijk

Als jij een winkel binnenloopt, wat moet het personeel dan doen? Welk gevoel krijg jij, als ze meteen op je afkomen?

Te veel bedrijven proberen hun producten of diensten te verkopen. Maar de meeste mensen willen helemaal niet dat je ze iets verkoopt, ze willen een oplossing kiezen voor hun probleem.

Prospects willen zich echt wel laten adviseren door jou, als jij echt interesse hebt in hun situatie en hun uitdagingen.

Start smart &
stop nooit

Het is onze missie om bedrijven SMART B2B Business Development bij te brengen en continu hun markt te blijven benaderen.

Wil je weten hoe je SMART in contact komt met je prospects? Biedt aantrekkelijke waarde en verover subgroepen in je doelmarkt. Gebruik tooling voor automatisering en verzamel data. Gebruik daaruit inzichten om je aanpak doorlopend te tunen.

Blijf continu nieuwe prospects benaderen, op een slimme manier, elke dag en stop nooit.

Verkopen aan het brein (van mensen)

Overgaan naar een andere leverancier voelt als risico nemen. Prospects, mensen komen alleen in beweging als de voordelen van wisselen groter lijken, dan de risico’s van niks veranderen. En: kan ik dit uitleggen aan mijn baas, aan mijzelf? Hoe overwin je deze drempels?

Exited brains
Connect

Denk na, leef je in en leg contact. Zodra je begonnen bent, blijf je contacten leggen met nieuwe prospects, continu. Blijf je aanpak ondertussen verbeteren

Engage

Lees, denk na, reageer, stel vragen en luister naar de antwoorden. Werk samen zonder verwachtingen. Werk aan die relatie Win vertrouwen

Convert

Help mensen en wees een autoriteit in je markt. Maak indruk met relevante content Observeer, geef complimenten, geef, benader, assisteer, overtuig, overwin.

★★★★★

Wij legden bijna helemaal geen contact met prospects, maar de top van de funnel moet natuurlijk wel gevuld worden!

Dankzij Social Runner lukte het wel en het is lekker in mijn stijl, niet onpersoonlijk. Continu krijg ik prospects gepresenteerd die inderdaad toe zijn aan een gesprek met mij!

René van Dop

Founder, AXEZ

★★★★★

Wij pakken het graag persoonlijk aan, maar live events kosten veel voorbereiding. De creativiteit, ervaring en focus van TachYons zorgen voor betere events.

TachYons maakt onze events meer doordacht en onderscheidend. Onze events zitten nu lekker vol, ze blijven hangen en de opvolging is ook geregeld.

Patrick Louwe

CEO, it2grow

Tools & Diensten van TachYons

Social Runner

Op zoek naar nieuwe klanten, medewerkers of franchisenemers? Wil je succesvoller en effectiever zijn? Of wil je meer tijd over hebben voor leuke dingen? Dit is je nieuwe favoriete service!

Laat maar zien…

Constant Contact Lead generation & CRM
Marketing Automation

Weet jij zeker dat al je klanten en prospects genoeg aandacht krijgen? Welke klanten hebben de afgelopen 3 maanden helemaal geen contact meer gehad met je bedrijf? Zijn zij toe aan een herinvestering of een extra aankoop?

Constant Contact hoe dan?

LinkedIn campaigns

Worden jouw LinkedIn campagnes allemaal camPAIgNs? Vind je de verschillende campagnesoorten verwarrend, alle wijzigingen ingewikkeld en de kosten hoog? Werk met ons en start je nieuwe favoriete campagne!

Campagnes? Vertel..

Strategie en vooruitgang

Is de strategie van jouw bedrijf duidelijk? Voer je die ook uit?
Het helpt als iemand met een frisse blik en een ander perspectief eens goed met je meedenkt voordat je tot actie overgaat.

Oké, stuurman, vertel me meer

SalesFeed

Vraag jij je af waarom al je moeite weinig oplevert? Wie zijn toch die bezoekers van mijn website en waarom converteren ze niet? Veel geïnvesteerd in je website, maar geen resultaat? Dit is je nieuwe favoriete tool!

Laat maar zien dan…

Business consultancy

Wat zijn in je huidige situatie de beste opties? Hoe kun je kansen en veranderingen in balans houden? Wij hebben o.a. ervaring in Retail, Restaurants, ICT, handel, Franchising, en SaaS.

Dit zijn de consultants…

Wij vertellen onze verhalen in blogs, video’s en podcasts.

Inspiratie & ervaringen

Een paar ‘Drops of Inspiration’ om de week

Om de week sturen wij een paar ‘drops of inspiration’ aangevuld met een druppeltje tips en verhalen. Op dit moment hebben we 1.263 lezers! Wil jij ‘Drops of inspiration’ ook ontvangen?

Onze meest geliefde dienst

Is LinkedIn een goed platform om in contact te komen met jouw doelgroep? Dan is Social Runner jouw (legale) steroïde!

Onze klanten zijn succesvol omdat wij voor hen voortdurend nieuwe relevante prospects benaderen, met een overtuigende boodschap. In hun naam leggen we de basis voor het bouwen van een professionele B2B relatie. We geven het contact met een prospect naadloos over als die toe is aan een verdergaand contact.

Jouw
imago

Wij zorgen dat jij op LinkedIn professioneel en relevant bent. Dat je waarde toevoegt voor je prospects.

Als je het wilt, kunnen we je helpen met het maken en publiceren van goede content. Ondertussen kun jij je profiel gewoon blijven gebruiken. Wij zorgen ervoor dat je zal worden gezien als een waardevolle aanvulling van het netwerk van je prospects.

Continue
activiteit

Hoe volbreng je een marathon? Door niet te stoppen.

Wij zorgen dat je steeds meer relevante connecties krijgt. We gaan door, elke dag, elke week, altijd.

Wij gaan 1-op-1 gesprekken aan, stellen vragen en voegen waarde toe. En vooral: we zijn scherp op kansen om een contact om te zetten in een ontmoeting.

Optimale
resultaten

Wil je weten waarom bijna al deze projecten succesvol zijn? We kiezen een slimme aanpak, maar blijven zoeken naar verbeteringen. We blijven testen en data analyseren op zoek naar de meeste effectieve insteek.

We testen verschillende boodschappen (A/B tests), stijlen en doelgroepen. We vinden de beste aanpak. We rapporteren op zijn minst maandelijks, zitten er bovenop!

Websites en gidsen voor retailers liepen terug. Social Runner gaf mij een pro-actief voordeel tegenover de achterblijvende concurrenten.

Ruud Morien

Retail expert, Franchise Makelaar

Ik heb echt een uitdaging met personeelstekorten in mijn branche. Social Runner blijft steeds naalden (kandidaten) vinden in mijn hooiberg, al meer dan 3 jaar. Ik krijg gesprekken met kandidaten voordat ze zich bewust zijn dat ze beschikbaar zijn!

Roel Cuijpers

Director, Ardosz

Wil je jouw 'marathon' bespreken?

Nu zijn wij benieuwd naar de uitdagingen in jouw markt en jouw situatie.

Als jij toe bent aan Smart B2B business development, zijn wij er klaar voor om te luisteren, vragen te stellen en mee te werken aan jouw succes!

Social Runner zou weleens precies kunnen zijn wat je nodig hebt.

Onze S.T.I.G. aanpak

We willen graag weten waar je ‘vandaan komt’ en waar je naartoe wilt en vooral: waarom? Met inspiratie, voorbeelden, ondersteuning en door data te verzamelen helpen we je een plan op te stellen. Dan doen we een paar tests en starten met ‘doen’. De tooling (tracking en data) geeft richting en we blijven aanpassen tot we succesvol zijn.

Strategie

Wat is jouw Infinite Game? Wat zijn je lange termijn doelstellingen? Hoezo is er een plek voor jouw bedrijf in jouw markt?

Hoezo is jouw product, dienst of propositie onderscheidend en belangrijk voor jouw klanten?

Tooling

Zijn er nog branches waar geen ’tooling’ gebruikt wordt? Applicaties kunnen werkzaamheden efficienter maken of zelfs automatiseren. Maar er zijn meer redenen om goede tooling te gebruiken. Nog belangrijker is waarschijnlijk het verzamelen van data om slimme beslissingen te nemen.

 

Jack Weber

“S.T.I.G. zorgt voor een doordachte aanpak van de uitdagingen van onze klanten. Van goed doorvragen, tot complete plannen en voortdurend verbeterende uitvoering daarvan.

Jack Weber (oprichter TachYons)

Inzichten

We hebben het dan niet alleen over data. Inzichten kun je krijgen uit de tooling die we gebruikenmight come from the tooling you use. Maar veel inzichten komen ook uit de gesprekken met jouw prospects en branchegenoten.

Gebruik data en feiten om beslissingen te nemen en gebruik ervaringen uit het veld om je opties te overwegen.

Groei

Als je je keuzes slim maakt en in lijn met je lange termijn doelstellingen, dan is jouw Infinite Game begonnen. Je ontmoet relevante, nieuwe prospects en je hebt ze iets te bieden. Tijd om te winnen en je toegevoegde waarde te verzilveren!

Continu doorgaan, continu optimaliseren. groei komt dan altijd.

Meer resultaten in je rapportages

Elk project bij TachYons heeft op zijn minst een maandelijkse rapportage. We zijn altijd benieuwd naar jouw ervaringen in je markt. Wat zijn de nieuwe trends? Hoe kunnen we de aanpak optimaliseren om meer resultaat te behalen?

Wij zien het als onze heerlijk plicht om voor jou te blijven ontdekken. Net zo lang tot je jouw uitdaging hebt afgerond.

Nieuwe ontmoetingen dagen je brein uit!

Wanneer je iemand ontmoet krijg je meteen een indruk, zelfs bij een videocall. Tijdens de ontmoeting vul je onbewust allerlei details in. Details die je in de eerste momenten helemaal niet hebt overwogen. Fantastisch hoe je brein werkt. Laten we dat met elkaar meemaken. Hoe wil je kennismaken?

Exited brains

Plan een
videocall

Kies een geschikt moment en plan zelf een call in.

Plan een
afspraak

Wil je ons bezoeken op kantoor in Reeuwijk?

Plan een
telefoongesprek

Je kunt ons meteen bellen of een belafspraak inplannen

E-mail een
vraag

Geen zin om te bellen? Soms komt een e-mail gewoon beter uit.

Jouw doelgroep vinden en bereiken op LinkedIn?

Wij hebben al onze ervaring gestopt in dit werkboek van 18 pagina's!
Vraag het werkboek nu aan.