SalesFeed herkenning & inzicht

Herken bedrijven die jouw website bezoeken, volg proactief op & gebruik de smart marketing intelligence

1. Herken bedrijven die je website bezoeken

Zou het niet fantastisch zijn om te weten welke organisaties je website bezoeken en wat ze in die sessies lezen? Dat is precies wat mogelijk is met SalesFeed.

Nu kun je proactief contact leggen met die bezoekers
Als jij als eerste bij hen aan tafel komt, heb jij de meeste kans om van die prospect een klant te maken. En bij bezoekende klanten, kun je waarschijnlijk de concurrentie buiten houden.

2. Maak elk bezoek extra relevant

Met SalesFeed heb je meteen uitgebreide marketinginformatie tot je beschikking.

Als een organisatie je website bezoekt, weet je bijvoorbeeld meteen hoe groot ze zijn, in welke branche ze actief zijn en via welke campagne ze naar je toe zijn gekomen.
Je kunt op basis daarvan meteen personalisatie toepassen en hun interesse aanwakkeren.

3. Meer deals uit je website bezoek

Ontvangen automatisch een signaal bij een interessante bezoeker die ook nog interessant leesgedrag vertoont.

Laat SalesFeed automatisch de pagina aanpassen aan hun kennelijke interesse of zorgen voor een pop-up met een relevante white paper. Dat is eigenlijk een vorm van retargeting, maar dan op je eigen website, kosteloos! Stuur automatisch een bericht naar een verkoper als zijn klant of prospect leest op je website.

Social Runner = Social Selling on steroids

Meer leads uit dezelfde marketing

 

Dankzij Salesfeed, weten wij het meteen als een klant of prospect interesse toont in één van onze diensten.

Per geval kijken we of we die kans proactief opvolgen of dat we de lead nog even ‘nurturen’.

Patrick Louwe

CEO, it2grow

Probeer SalesFeed vrijblijvend

30 dagen gratis proeflicentie

Weet jij welke bedrijven je website bezoeken, maar niet zelf contact met je opnemen? Het herkennen van bezoekers is het begin van heel veel mogelijkheden. Wil jij weten wat er gebeurt op je website?

3 maanden pilot inclusief Expert ondersteuning

Will je het liever helemaal zelf onderzoeken of heb je liever ondersteuning van een ervaren expert? Wij hebben honderden bedrijven geholpen het ontdekken en inrichten van SalesFeed

Met soortgelijke concurrerende oplossingen kun je maar 2 weken testen. Daarna zit je je meteen vast aan een jaarcontract.

Wij denken dat het beter is om je de tijd te geven om de mogelijkheden echt te ontdekken. Je kunt SalesFeed en je webverkeer 4 maanden verder onderzoeken zonder lange verplichtingen.

Marketing Intelligence

Wij managen onze projecten op basis van feiten. We werken hard en Smart De data uit Salesfeed vertelt ons precies wat er wel en niet werkt.

We willen zeker weten dat onze marketing activiteiten nut hebben. Bereiken we de juiste doelgroep? Waar gaat hun interesse naar uit? Soms komt er een oud prospect opnieuw in beeld. Dankzij SalesFeed weten we dat! Jij kan het ook weten.

Tune activiteiten, scoor meer

Wij willen het altijd beter doen dan gister. Daarom bekijken we regelmatig de data van de campagnes om te zien wat beter kan. En we gebruiken SalesFeed voor extra personalisatie.

24/7 real-time reporting via het portal dashboard

Klik om te vergroten

Zie elk interessant bezoek van een nieuwe prospect.

Wanneer is een bezoek aan je website interessant? Dat heeft natuurlijk te maken met het type bezoeker en met wat er gelezen wordt. SalesFeed geeft je al die informatie op een dienblaadje.

Sales feed triggers, filters & actie

Wij kunnen zorgen dat alleen de meest intrigerende bezoekers, die passen bij je strategische doelen worden aangebracht als leads. De triggers gaan pas af als ze ook lang genoeg, de juiste content lezen.

Bedrijven herkennen is het begin van veel mogelijkheden.

Upselling

Wil jij weten over welke producten en diensten je klanten lezen op je website? Die informatie kan rechtstreeks naar je account managers via e-mail of in je CRM. Op die manier kunnen zij de relatie met de klant verbreden en verstevigen en krijgen concurrenten geen kans.

New business

Welke prospects bezoeken je website? Hebben ze echt interesse of kijken ze eenmalig even vluchtig?

Richt je op de bezoekers die echt bij je passen en start met hen een conversatie. Dat kan zowel door sales als door marketing worden opgepakt. Wij hebben tips en adviezen over hoe je dat slim aanpakt.

Beter dan je concurrent

Als jij bij een prospect als eerste aan tafel komt, heb je een enorm voordeel. Je hebt dan invloed op de manier waarop dat bedrijf een investering of een leverancier zal beoordelen. Waar moeten ze rekening mee houden? Wat is belangrijk? Help de klant in het maken van een goede keuze bij een goede leverancier. Jij, waarschijnlijk?

Optimaliseer je Google ads

Brengt Google Ads wel de juiste bezoekers naar je website? Met SalesFeed kun je dat per campagne controleren en zo nodig aanpassen.

Maak het persoonlijk

Automatisch de website content aanpassen aan de kenmerken en het leesgedrag van je bezoekers. Maak het relevanter en creatief door tekst, plaatsjes en doel-URLs aan te passen.

LinkedIn targeting

Exporteer gratis de relevante bezoekers van je website en start op LinkedIn een retargeting campagne Creëer een ultra efficiënte campagne waarmee je precies de functionarissen bereikt bij die geselecteerde bedrijven.

Aanvullende diensten

Lead follow-up goed geregeld

Als jij het al druk hebt met je bestaande relaties, dan kunnen wij de leads proactief opvolgen en uit jouw naam het gesprek starten met die prospects.

Data verrijking en Klant look-a-likes

Gebruik de zeer uitgebreide informatie in SalesFeed om nieuwe groepen prospects en leads te ontdekken.

Begeleiding, inrichting & Gratis proefperiode

Maak gebruik van de gratis trial en kies de snelle route. Ontdek SalesFeed samen met onze ervaren consultants.

LinkedIn Social Selling met Social Runner

Gerichte & efficiënte LinkedIn campagnes

Wil je winnen met B2B marketing? Met Salesfeed en LinkedIn advertenties kan dat!

SalesFeed kan je een doelgroep lijst leveren. Daarmee kun je ‘laser sharp’ adverteren, precies op de juiste functionarissen alleen bij jouw echte prospects. Dit werkt heel goed voor naamsbekendheid campagnes en lead generatie.

Prospects die via je advertentie op de website komen worden herkend en jij kunt ze proactief opvolgen.

Voeg magie toe

Laat content aansluiten bij de intenties van de bezoeker.

Omdat je de kenmerken van je bezoeker kent, kun je jouw verhaal aanpassen aan hun voorkeuren. Vervang afbeeldingen, pas koppen of hele teksten aan of de URL van een knop. Zo krijgen ze een heel andere indruk. Maak het persoonlijk!

Branche specifiek

Zelf op de allereerste pagina van hun allereerste bezoek kun je hun beleving optimaliseren. Bijvoorbeeld door het tonen van referentieverhalen van branchegenoten. Of pas de inhoud van de webpagina aan o.b.v. hun eerdere leesgedrag en kennelijke interesse. Maak het onderscheidend!

Wat wil jij bereiken met SalesFeed?

TachYons is één van de meest ervaren SalesFeed partners. Wij kunnen je helpen met de proefperiode, de inrichting en de SalesFeed licentie. Maar veel belangrijker: wij kunnen je helpen met het analyseren van de SalesFeed marketing data. We kunnen samen conclusies trekken en je website en campagnes optimaliseren. Maar laten we eerst bekijken welke waarde SalesFeed (en TachYons) kunnen toevoegen in jouw specifieke situatie.

Plan een
videocall

Kies een geschikt moment plan een afspraak.

Plan een
afspraak

Wil je ons bezoeken in Reeuwijk? Wat wil je bespreken?

Plan een
telefoongesprek

Je kunt ons meteen bellen of een belafspraak inplannen

E-mail een
vraag

Geen zin om te bellen? Soms komt een e-mail gewoon beter uit.