Persoonlijk contact met jouw doelgroep

 

Afspraken in je agenda, groter bereik in je doelgroep en brand awareness via LinkedIn

Wij brengen je in contact met de beslissers in jouw doelgroep Jij sluit de deals!

Al sinds 2019 zetten wij Social Runner in. Het is de meest constante campagne die telkens weer resultaten oplevert. Niet alleen directe afspraken, maar ook bekendheid in nieuwe doelgroepen en regelmatig nieuwe deelnemers aan onze events

Patrick Louwe

Oprichter en CEO, it2grow

Wat is Social Runner?

Wij zorgen met Social Runner dat jouw LinkedIn profiel elke dag tientallen nieuwe contacten legt en we voeren vanuit jouw LinkedIn inbox persoonlijke gesprekken met interessante prospects.
Ontstaat er een lead? Dan dragen we het contact aan je over.

Hoe werkt het?

Wij gebruiken jouw profiel om contacten te leggen, gesprekken te voeren en toe te werken naar persoonlijke afspraken. Je kunt zelf LinkedIn gewoon blijven gebruiken.

Wat levert het op?

Afspraken met prospects in je doelgroep, een snel groeiend relevant LinkedIn netwerk in je doelgroep en meer bereik voor je andere marketing activiteiten.

Zo krijg je slim & structureel nieuwe klanten via LinkedIn

Social Runner: LinkedIn on steroids

Persoonlijke aanpak

Onze agents werken 1-op-1 voor jou aan je campagnes. Zij verzorgen de gepersonaliseerde berichten en werken continu aan het verbeteren van het rendement.

Door het directe contact  wordt de communicatie efficient. Daarbij kunnen jullie snel schakelen als dat nodig is.

Het lastige is dat ik heel veel projecten naast elkaar heb. SocialRunner kan die tegelijk uitvoeren en bijhouden. Ik hoef mij alleen te richten op de contacten die NU interesse hebben. Ik heb nooit eerder zoveel relevante mensen bereikt en gesproken.

Paul van Wageningen

Partner, Franchise Match

Bereik het met Social Runner!

Ruim 9 miljoen LinkedIn profielen in Nederland.

Wij hebben meer dan 873.000 prospects bereikt sinds 2018.

Op dit moment 36 campagnes actief in 11 branches.

Doelgroepen in veel landen, zoals Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Persoonlijke afspraken met beslissers

Scoor afspraken bij prospects die voldoen aan jouw criteria. Als je wilt kunnen wij de afspraak zelfs voor je inplannen in je agenda.

Meer resultaat uit je andere marketing

Social Runner zorgt voor veel nieuwe relevante 1e graads connecties in je doelgroep. Zo zorgen wij dat jouw marketingberichten en persoonlijk publicaties in hun tijdlijn én hun inbox komt. 

Bereik in je doelgroep

Wij voeren jouw gesprekken met beslissers en beïnvloeders in je doelgroep. We stellen jouw vragen, vertellen jouw boodschap en polsen hun interesse.

Feedback uit je doelgroep

Maandelijks bespreken we de resultaten van jouw campagnes. Relevante waardevolle reacties uit je doegroep nemen we door.

Compleet  dashboard

Log in op je eigen dashboard en bekijk de resultaten. Elke maand bespreken we de voortgang, overgedragen leads en kansen voor de komende periode.

24/7 inzicht in resultaat en vergelijking campagnes

Bekijk de leads per campagne en andere belangrijke succesratio’s, zoals acceptatie, aantal berichten, replies, leads, etc.

24/7 real-time reporting via portal dashboard

LinkedIn succesformule in 6 stappen

 

Wij weten precies wat er wel en niet werkt op LinkedIn.
Jij weet wie en wat je wilt bereiken, samen komen we tot de slimste aanpak.

Lees hoe wij jouw helpen aan resultaat.

                                         |     Bekijk de eerste stap ⇒

Doelgroepen & Propositie

 

Wij willen begrijpen wat je strategische keuzes zijn. Welke doelgroepen zijn belangrijk voor je en waarom? Welke waarde voeg jij toe voor die doelgroep & waarom kiezen klanten voor jou?

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

LinkedIn Profiel & Social Runner

We koppelen jouw LinkedIn profiel via de officiële LinkedIn API aan Social Runner. Je krijgt ook een persoonlijke inlog in jouw 24/7 Social Runner dashboard.

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

Aanpak testen & optimaliseren

We starten snel met het testen van de aanpak op een klein deel van de doelgroep. Met onze LinkedIn ervaring en jouw marktkennis, kunnen we A/B testen opzetten voor meer rendement.

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

Tempo opvoeren

Make it good before you make it fast. Zodra we de goede aanpak hebben gevonden, gaan we het tempo opvoeren. We kunnen ook verschillende campagnes/doelgroepen naast elkaar oppakken.

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

Leads & afspraken inplannen

Wij voeren uit jouw naam gesprekken met de interessante prospects om te kijken of ze voldoen aan jouw criteria en of ze ‘in zijn’ voor een afspraak. Dan dragen wij het contact over.

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

Maandelijkse evaluatie

We spreken elke maand met elkaar af,  in het begin wat vaker trouwens. Jouw Social Runner agent, één van onze consultants en jij/jullie bespreken de resultaten, de werkwijze, verbeteringsmogelijkheden en je andere marketing activiteiten.

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

Continu optimaliseren

We blijven werken aan het verbeteren van de KPI’s / ratio’s. Denk aan het aantal geaccepteerde connectieverzoeken, het aantal positieve reacties en natuurlijk het aantal leads.

⇐ Vorige stap     |     Volgende stap ⇒

Jouw uitdaging bespreken?

Wil je weten hoe wij jouw commerciële uitdaging zouden aanpakken met Social Runner? Laten we een afspraak plannen om kennis te maken en jouw uitdaging en strategie te bespreken.

⇐ Vorige stap     |     > Afspraak plannen <