Smart B2B Business Development

Heb jij Constant Contact met al je klanten en prospects?

 

De paradox van personalisatie

Personalisatie is een beetje tegenstrijdig Als je meer tijd steekt in één specifieke klant of prospect, heb je minder tijd over voor alle anderen.

Verleiden & personaliseren

Grijp de aandacht & kom in contact met mensen

Als jij een winkel binnenloopt, wat moet het personeel dan doen? Welk gevoel bekruipt jou, als je jouw bekruipen?

Te veel bedrijven proberen hun producten of diensten te verkopen. Maar de meeste mensen willen helemaal niet dat je ze iets verkoopt, ze willen een oplossing kiezen voor hun probleem.

Prospects zullen je wel toestaan hen te adviseren, zolang je werkelijk geïnteresseerd bent in hun uitdagingen.

Personaliseer & speel in op hun gedrag

Het is onze missie om bedrijven SMART B2B Business Development bij te brengen en continu hun markt te blijven benaderen.

Wil je weten hoe je SMART in contact komt met je prospects? Biedt aantrekkelijke waarde en verover subgroepen in je doelmarkt. Gebruik tooling voor automatisering en verzamel data. Gebruik daaruit inzichten om je aanpak doorlopend te tunen.

Keep on blijf nieuwe prospects benaderen, op een slimme manier, elke dag en stop nooit.

5 redenen om te beginnen met Constant Contact

Email marketing is nog steeds super effectief

Op zoek naar nieuwe klanten, medewerkers of franchisenemers? Wil je succesvoller en effectiever zijn? Of wil je meer tijd over hebben voor leuke dingen? Dit is je nieuwe favoriete service!

Social Marketing & Social Selling zijn hot

Weet jij zeker dat al je klanten en prospects genoeg aandacht krijgen? Welke klanten hebben de afgelopen 3 maanden helemaal geen contact meer gehad met je bedrijf? Zijn zij toe aan een herinvestering of een extra aankoop? Zorg voor Constant Contact.

Automation is onmisbaar voor groei

Worden jouw LinkedIn campagnes allemaal camPAIgNs? Vind je de verschillende campagnesoorten verwarrend, alle wijzigingen ingewikkeld en de kosten hoog? Werk met ons en start je nieuwe favoriete campagne!

Sales & marketing integratie

Is de strategie van jouw bedrijf duidelijk? Weet je zeker dat die onderscheidend is? Is jouw businessmodel robuust ook in de toekomst? Het helpt als iemand met een frisse blik en een ander perspectief eens goed met je meedenkt voordat je tot actie overgaat.

Winst optimalisatie met analyses

Vraag jij je af waarom al je moeite weinig oplevert? Wie zijn al die bezoekers op je website die niet converteren? Veel geïnvesteerd in je website, maar geen resultaat? Dit is je nieuwe favoriete tool!

Nee, maar ik wil wel die nieuwsbrief met tips
Drops of Inspiration

We kunnen laten zien hoe wij het gebruiken

Constant Contact partner Nederland

Jouw Constant Contact & Leadgen oplossing

Onze klanten zijn succesvol omdat wij voor hen voortdurend nieuwe relevante prospects benaderen, met een overtuigende boodschap. In hun naam leggen we de basis voor het bouwen van een professionele B2B relatie. Wij verzorgen ook de ‘nurturing’ van zowel klanten als prospects. een tool als Constant Contact is onmisbaar.

Implementatie en inrichting

Het lastige met marketing tooling dat je eigenlijk vooraf moet weten hoe je het gaat gebruiken. Maar wat is er mogelijk en relevant?

Daarom is het handig om het samen te doen met een expert die het al vaker heeft gedaan in soortgelijke situaties. Dan is het wel handig als die expert meteen je strategische doelstellingen in gedachten neemt.

Continu support

Bij het gebruik van constant contact, kun je altijd rekenen op de experts van TachYons.

Wij helpen je met het inrichten van het systeem en workflows, designs en content.

Als je even zelf niet de mensen beschikbaar hebt om het werk zelf te doen, is het goed om te weten dat TachYons klaar staat voor je.

Altijd voor jou geregeld

Sommige klanten vragen ons om het benaderen en onderhouden van prospects voor ze over te nemen.

Zonder impact op hun website gebruiken wij formulieren en landingpagina’s Wij kunnen namens hen e-mails sturen, leesgedrag meten en contact leggen.

Alle informatie is inzichtelijk voor de opdrachtgever en het overdragen van taken en verantwoordelijkheden naar zijn sales is simpel.

We organiseren evenement om mensen te ontmoeten en geven persoonlijke aandacht. Met Constant Contact, geven we de bezoekers gepersonaliseerde service en slim getimde information voor en na het events.

Patrick Louwe

CEO & founder, it2grow

Ontvang onze Drops of Inspiration om de week
met Inspiratie & praktische tips

Ontdek nieuwe content met ons

We onderzoeken graag, stellen graag vragen en we luisteren naar je antwoorden. Maar jij kijkt misschien liever eerst nog even rond. Wie weet, vindt je wel precies de informatie die jij nodig hebt om je Business Development Smart te maken!

Hoe persoonlijk kan jouw bedrijf worden?

We kunnen nu nog niet garanderen dat je bedrijf beter zal draaien met marketing automation.

Maar wij kunnen dat zeker wel vertellen als we elkaar echt ontmoet hebben. Als wij uitgebreid met elkaar gesproken hebben en jouw situatie en uitdagingen begrijpen, kunnen we echt met je meedenken.

Hoe wil je kennismaken?

Exited brains

Plan een
videocall

Kies een geschikt moment plan een afspraak.

Plan een
afspraak

Wil je ons bezoeken op kantoor Maak het persoonlijk!

Plan een
telefoongesprek

Bel ons nu of plan zelf een belafspraak in. Wanneer schikt het?

E-mail een
vraag

Geen zin om te bellen? Soms komt een e-mail gewoon beter uit.