SharpSpring

 • Leadgeneratie uit webverkeer
 • Automatische leadnurturing
 • Leadfunnel & Sales pipeline management
 • Lage prijzen SharpSpring licentie

SharpSpring

 • Leadgeneratie uit webverkeer
 • Automatische leadnurturing
 • Leadfunnel & Sales pipeline management
 • Lage prijzen SharpSpring licentie

Prijzen SharpSpring licentie en implementatie

Wat kost een SharpSpring implementatie? Wat zijn de SharpSpring licentiekosten? Op deze pagina geven wij belangrijke informatie over de prijzen van SharpSpring licenties en natuurlijk over de implementatie. Het is namelijk ook belangrijk om de implementatie van SharpSpring goed aan te pakken.

Wij hebben een slimme aanpak voor de implementatie van SharpSpring. Al onze ervaring met het gebruik van marketing automation oplossingen hebben wij verwerkt in deze implementatie aanpak. Wij zorgen voor een gestructureerde SharpSpring implementatie. Je scoort snel leads met SharpSpring.

Wat kost een SharpSpring implementatie?

Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijk te zijn. Wij maken graag eenvoudige afspraken die jou zekerheden geven. Bij ons is vooraf duidelijke welke investering nodig is. Wij spreken vooraf af hoe lang de implementatie zal duren. Bij TachYons is de implementatie van SharpSpring Fixed price, Fixed time en Fixed quality.  Vanaf € 1.495,= kunnen wij de SharpSpring implementatie verzorgen. De doorlooptijd zal dan 6 weken zijn. Daarna kun je meteen aan de slag met SharpSpring.

Zoek jij een sharpSpring partner in de buurt?

Wij hebben klanten in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Zoetermeer, Waddinxveen, Woerden, Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam. Wij hebben klanten in het hele land, maar blijven natuurlijk graag in het Groene Hart. Naast SharpSpring verzorgen wij ook integratie met bijvoorbeeld SalesFeed. Samengevat: wij zorgen voor een slimme implementatie en snel resultaat tegen een redelijk tarief.

Implementatie

Het gaat niet alleen om de prijzen van de SharpSpring licentie. De implementatie van SharpSpring is ook een belangrijke investering.

1. Techniek

Elke implementatie van SharpSpring start met wat techniek. Dit is nodig om alle informatie uit je website te halen. Daarvoor moeten we  een stukje meetcode installeren op de website en iets aanpassen in de mail records. Verder maken we jullie gebruikers aan en nog een paar saaie dingen. Niks spannends, maar wel belangrijk

2. Kennis & inzicht

De tweede stap van de SharpSrping implementatie is het uitwisselen van kennis en ervaring. Jullie weten veel van jullie markt, jullie klanten en prospects. Wat speelt er bij die prospects, waar zijn ze gevoelig voor? Wat zijn jullie belangrijkste verkoopargumenten?
Wij hebben uitgebreide ervaring met marketing automation. Daarnaast hebben wij heel veel ervaring met acquisitie en lead generatie. Bovendien verzorgen wij voor veel relaties lead nurturing en lead opvolging. Als we onze kennis en ervaring delen en combineren, kunnen we in het vervolg van het SharpSpring project slim en efficiënt samenwerken. Dit is een leuke fase waarin we alle teamleden, van beide kanten bij elkaar brengen. Wij leiden een uitgebreide workshop, hierin ontstaan vaak super creatieve ideeën.

3. Basis (goedkoopste keuze)

Op basis van ons gezamenlijke plan starten wij met het eenvoudig inrichten van SharpSpring. Aan het eind van deze fase kunnen jullie echt direct starten met SharpSpring.

 • Inrichting van jullie huisstijl in de e-mails in SharpSpring
 • Inrichting van een landingpagina voor één van jullie proposities
 • Een marketing automation campagne ingericht en actief, jullie eerste ‘lead street’
 • Leadscoring en pipeline management ingericht
 • Uitleg en training aan de gebruikers
 • Tuning sessie 4 weken na implementatie

Fase 3 kan de eindfase zijn van de installatie van SharpSpring. SharpSpring werkt goed, de gebruikers hebben de benodigde kennis en de eerste marketingcampagne draait. Maar veel bedrijven kiezen er voor om verder te gaan en SharpSpring volledig te implementeren.

4. Compleet (meest gekozen)

Als je marketing Automation met SharpSpring compleet wilt implementeren, kunnen we nog verder gaan.

 • Meerdere campagnes inrichten
 • Alle formulieren op de website integreren
 • Koppeling met CRM of boekhoudpakket (indien mogelijk)
 • Uitgebreide training
 • Tuning sessie 4 en 8 weken na implementatie
 • Marketing inspiratie sessie 4 weken na implementatie

5. Continu (gemak, snelheid, continuïteit)

Marketing is niet iets dat je één keer doet. Voortdurend kies je activiteiten en kanalen waarvan je het beste resultaat verwacht. Het is belangrijk om te zorgen dat de marketing automation (dus SharpSpring) zich blijft aanpassen aan al je marketing activiteiten. Wie gaat dat doen en hoe blijft die medewerk(st)er op de hoogte van de mogelijkheden van SharpSpring? Hoe blijven jullie op de hoogte van trends in Marketing Automation?

Wij kunnen op maandelijkse basis ondersteuning bieden, werkzaamheden uitvoeren en meedenken over marketingactiviteiten die tot echte resultaten leiden. Maak gebruik van onze ervaring en vul jouw marketingcapaciteit aan met onze kracht.

We bespreken eerst de mogelijkheden en de kosten. Daarna verdelen we de taken en verantwoordelijkheden. Natuurlijk maken we duidelijke afspraken over planning, kosten, resultaten en samenwerking. We werken online samen in én aan SharpSpring, maar zoeken elkaar ook regelmatig ‘live’ op. Dan is het fijn dat wij in de buurt zitten. Wij hebben klanten in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Zoetermeer, Waddinxveen, Woerden, Nieuwerkerk aan de IJssel en Rotterdam.

Prijzen SharpSpring licentie en overige kosten

Natuurlijk steken wij tijd in een goede voorbereiding. Samen leggen we de basis voor het succes. Dan kun jij je volledig richten op je dagelijkse bezigheden en de acquisitie aan ons over laten. Al vanaf € 385,= per maand kan je profiteren van de voordelen van marketing automation met SharpSpring.

Onze contracten zijn standaard maandelijks opzegbaar! Maar sluit je een contract voor 2 jaar, dan is de implementatie van SharpSPring veel goedkoper en bespaar je over de hele periode 8% tot 10%!

Implementatie
SharpSpring

Eenmalig

Prijzen SharpSpring
licentie        

Maandelijks

Basis

Per maand opzegbaar

€ 3.995,=

 

€ 385,=

 

Basis 2jr

Looptijd 24 maanden

€ 1.495,=

 

€ 445,=

 

Compleet

Per maand opzegbaar

€ 6.495,=

 

€ 495,=

 

Compleet 2jr

Looptijd 24 maanden

€ 2.495,=

 

€ 585,=

 

Continu

Looptijd vanaf 12 maanden

Op aanvraag

 

Op aanvraag

 

Prijzen zijn exclusief B.T.W. en vraag naar de voorwaarden voor gebruik en verbruik.

Prijzen SharpSpring licenitie

Natuurlijk steken wij tijd in een goede implementatie van SharpSpring. Samen leggen we de basis voor het succes. Jij kunt je dan bezigheden met klanten en leads. De acquisitie kun je overlaten aan SharpSpring en TachYons. Al vanaf € 385,= per maand kan je profiteren van de voordelen van marketing automation met SharpSpring.

Onze contracten zijn standaard maandelijks opzegbaar! Maar sluit je een contract voor 2 jaar, dan is de implementatie veel goedkoper en bespaar je over de hele periode 8% tot 10%!

Basis

2 Jaars contract: Eenmalig € 1.495,= plus maandelijks 445,= (bespaar 8%!)

Maandelijks opzegbaar: Eenmalig € 3.995,= plus maandelijks 385,=


Compleet

2 Jaars contract: Eenmalig € 2.495,= plus maandelijks € 585,= (bespaar 10%!)

Maandelijks opzegbaar: Eenmalig € 6.495,= plus maandelijks € 495,=


Continu

Prijs op aanvraag n.a.v. wensen en taakverdeling


Prijzen zijn exclusief B.T.W. en vraag naar de voorwaarden voor gebruik en verbruik.