B2B

Diensten

 

Een greep uit ons aanbod.

01. Social Selling

Bij ons heb je de mogelijkheid om het vinden van klanten (door jezelf of sales) uit handen te laten nemen. Hierin heb je ook nog de keuze om dit gedeeltelijk zelf te doen of het werk aan ons toe te vertrouwen.

02. marketing automation

Genereer meer leads. Converteer ze naar verkopen. Optimaliseer je marketing.

Door onder andere Multi-Channel campagnes in te richten bent u met ons in staat om een echte marketing machine te worden. Door het toepassen van lead scoring bepaal je in welke fase van het aankoopproces de prospect zich bevindt en werk je toe naar beter gekwalificeerde leads.

Je klanten krijgen de aandacht die ze verdienen van je merk en je blijft bij diegene in het hoofd zitten (zogeheten top of mind). Je moet dan ook bij marketing automation goed na gaan denken over je customer journey. Maak je geen zorgen, wij zijn er om je  te helpen.

03. Leadgeneratie

Wil jij dat je een onderstroom krijgt van nieuwe klanten en dat de bestaande relaties de aandacht krijgen die ze verdienen?

Succesvolle acquisitie en het uitbreiden van omzet bij bestaande klanten is eigenlijk niet zo moeilijk. Het komt er op neer dat je er aan moet werken, dagelijks. Persoonlijke aandacht, voldoende activiteiten, tooling  om je scherp te houden.

In de praktijk is het heel moeilijk om zo gestructureerd aan acquisitie en klantbehoud te werken. Daarom is het handig om gebruik te maken van tooling die helpt om onderdelen te automatiseren en om een deel van de werkzaamheden uit te besteden.

Een sterk voorbeeld van dergelijk tooling is SalesFeed, een organisatie van Nederlandse bodem die meer uit je website bezoek kunnen halen

bewezen Successvol

Onze resultaten spreken voor zich

%

omzet verhoging

%

Terugkerende gebruikers

Consultants

Wij werken graag met je samen

Jack Weber

Coach and Strategist

Alex Bos

Creative Strategist

Ryan Haarlemmer

Marketeer

We have more

Ook met onderstaande kunnen we je helpen

Strategische acquisitieplan

Marketing as a service

business coaching

Persoonlijk Contact?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003