Marketing as a Service

Structureel meer klanten

 

Wil jij een onderstroom van nieuwe klanten of ga je de marktbestormen? Wat moet  er nú gebeuren om te zorgen dat de resultaten goed worden of blijven? 

Veel bedrijven hebben de neiging om alles zelf te willen doen en alles zelf te willen kunnen. Voor middelgrote bedrijven is dat vaak vanzelf een keuze voor middelmatigheid. Je kunt niet overal een specialist voor in dienst hebben.

Ga jij voor middelmatigheid en voor het keer op keer missen van deadlines? Neem jij genoegen met het feit dat de waan van de dag je langetermijndoel in de weg blijft zitten?

Wij helpen dagelijks bedrijven op tactisch niveau, maar ook heel operationeel. Wij nemen ze werk uit handen of werken met ze samen.

  • Opstellen van een heel toepasbaar acquistie- en retentieplan
  • Een compleet contentplan in 1 dag (mijn Everest)
  • Lead kwalificatie voordat sales aan de slag gaat
  • Lead nurturing en cherry picking
  • Nieuwsbrieven & content (creatie en/of eindredactie)
  • Training en coaching van sales en marketing
Wil jij overwogen keuzes maken, meteen leads genereren en slim kiezen?  Zorg dan voor de ondersteuning die bij jouw bedrijf past en schakel meteen door met onze kennis, ervaring & capaciteit.

Quick wins gesprek

Met een beknopte voorbereiding worden in 2-3 uur de meest logische mogelijkheden voor meer omzet, marge en winst besproken. Na het gesprek ontvang je een overzicht van de besproken opties. Per optie staat overzichtelijk welke aanpak, kosten en effort nodig zijn om het resultaat te kunnen behalen.

Strategische heroriëntatie

Wat zijn de doelgroepen en doelmarkten waarvan je het de komende jaren moet hebben? Hoe bereik je die doelgroepen en welk deel van werkzaamheden wil je en kun je het beste in eigen beheer doen? In een paar sessies worden ideeën, ervaringen en gevoelens gestaafd met feiten en cijfers. Dan heb je de basis gecreëerd voor een weloverwogen keuze met ‘pro’s en cons’ waarmee je operationeel verder kunt.

Verder praten over M.A.A.S?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003