Marketing en leadgeneratie

Structureel meer klanten

 

Jouw doelstellingen zetten wij om in activiteiten gericht op verleiding van je doelgroep. We zorgen dat de plannen ook succesvol uitgevoerd worden. 

> Marketing as a Service

Veel bedrijven hebben de neiging om alles zelf te willen doen en alles zelf te willen kunnen. Voor middelgrote bedrijven is dat vaak vanzelf een keuze voor middelmatigheid. Wij helpen dagelijks bedrijven op tactisch niveau, maar ook heel operationeel. Wij nemen ze werk uit handen of werken met ze samen.

> Inspiratie sessie SalesFeed

Gebruik je al SalesFeed of sta je op het punt om er mee te beginnen? Zet in 1 dagdeel de stappen die je anders in een jaar zou zetten. Laat één van onze ervaren experts in 2 uur alle inspiratie geven op de mogelijkheden met SalesFeed in specifiek jullie situatie. Inclusief direct een slimme inrichting om het beste resultaat te boeken

> Social Selling

Met het zakelijke platform LinkedIn en onze Social Runner oplossing, kom je in contact met leads op het moment dat het contact al warm is. wij zorgen dat jij business haalt uit LinkedIn, heel gericht en consequent. Wij zorgen dat jouw profiel profielen van jouw prospects bezoekt. Door een uitnodigend profiel, lokt dat reacties uit.

Structureel meer klanten

Strategisch & operationeel 

 

Wil jij dat je een onderstroom krijgt van nieuwe klanten en dat de bestaande relaties de aandacht krijgen die ze verdienen? In de praktijk is het heel moeilijk om zo gestructureerd aan acquisitie en klantbehoud te werken. Daarom is het handig om gebruik te maken van tooling die helpt om onderdelen te automatiseren. Wij verzorgen de implementatie en het beheer van bijvoorbeeld SalesFeed (herkenning website bezoekers), MailChimp (email marketing en automation), Social Runner (Linkedin acquisitie), SharpSpring (marketing automation)

dit doen we graag

Veel gevraagde diensten van TachYons

Strategisch aqcuisitieplan

Wij werken samen een strategisch acquisitie plan uit om jouw doelen bereikbaar te maken.

Quick win gesprek

Met een beknopte voorbereiding worden in 2-3 uur de meest logische mogelijkheden voor meer omzet, marge en winst besproken. 

Tooling

Wij verzorgen de implementatie en het beheer van SalesFeed (herkenning website bezoekers), Social Runner (Linkedin acquisitie), SharpSpring (marketing automation)

Lead Development

Wij starten graag een gesprek over je huidige strategie hoe je van leads naar klanten komt. En hoe je klanten behoudt en qua omzet vergroot.   

Waarde propositie model

Met dit waarde propositie model kun je voor jouw product, dienst of oplossing een waardevolle product / markt combinatie uitwerken. 

Operationeel plan

Wat moet  er nú gebeuren om te zorgen dat de resultaten goed worden of blijven? Welke klanten verdienen extra aandacht; op welke prospects gaan we ons richten en op welke niet? Welke middelen en kanalen zetten we in?

.

Verder praten over structureel meer klanten?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003