één strategie, één gezamelijk doel

Marketing & Sales integratie

 

Hier is bij veel bedrijven het meeste te winnen. De traditioneel gescheiden afdelingen naadloos laten samenwerken zorgt voor meetbaar betere resultaten.

> Slimme inzet middelen

Open met elkaar praten over doelstellingen, beschikbare middelen en resultaten kan veel opleveren. Wat gaat er goed, wat kan er beter. Wie kan hulp gebruiken en wie kan hulp bieden. Slimme tools kunnen helpen om dreigende problemen te  identificeren en tegenmaatregelen te nemen.

> Scaling Up

Je hebt een mooie onderneming en wilt graag door groeien. Je ziet grote kansen voor jouw onderneming. Er lijkt altijd iets te zijn dat de groei van je onderneming tegenhoudt. Grote kans dat je hier zelf een belangrijke rol in hebt. We hebben beperkende gedachten die zo zijn geconditioneerd, dat zij ons beschermen bij risico’s.

> Business Intelligence

De kans is groot dat je veel meer informatie of vooral data in je bedrijf hebt dan je nu denkt. De kunst is om de data te vinden, te verrijken en te combineren tot echte informatie. Dat is namelijk informatie waarmee je goed onderbouwde beslissingen kunt nemen en je processen en aanpak kunt bijsturen.

wij zijn zeker van onze zaak

Succes gegarandeerd

Wij zijn er zeker van dat er veel informatie beschikbaar is in elke onderneming. Om al deze informatie slim op te halen en tot data ter verwerken vraagt software die je hier bij helpt. Om de data begrijpbaar te maken en te verwerken tot een oplossing die je helpt, is een slim dashboard een optie. Om je informatie te geven die je helpt op weg naar doelen, is er een plan nodig waarin je hebt bepaald waar je naar toe wilt.   

Als je het doelen hebt vastgesteld kan data je helpen met het bepalen van de juiste keuzes op weg naar je doel. 

dit doen we graag

Veel gevraagde diensten van TachYons

Inspiratie sessies

Samenwerken aan een gedragen commercieel plan met concrete doelstellingen, werkwijzen en verantwoordelijkheden.

SharpSpring

Met SharpSpring is een naadloze overgang van marketing naar Sales te vangen. Van marketing, via leads, naar gesloten deals. Marketing automation & CRM  in 1.

Kracht van Team gewoontes

Gewoontes zijn gedrag zonder dat je er bij nadenkt, en het wordt interessant als je vast stelt dat “team” gewoontes bepalen welk resultaat zij elke dag halen.

Business Intelligence

Welke data is beschikbaar binnen de organisatie? We maken van die gecombineerde data bruikbare informatie. Wij helpen om die informatie optimaal in te zetten.

salesfeed

Door SalesFeed ga je van schieten met hagel, naar schieten met scherp. Je kunt proactief contact leggen met de meest interessante bezoekers van de website.

E Books

We hebben verschillende E books die ondersteunen als het gaat om veranderen van gedrag of de resultaten van medewerkers en teams. 

.

Verder praten over integratie van Marketing & Sales?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003