SALESFEED uitleg in video's

SalesFeed tips & voorbeeldEN

Wat is SalesFeed? Hoe gebruik je SalesFeed slim? Hier bekijk je heel veel video’s met SalesFeed tips voor beginners en SalesFeed slimme trucs voor ervaren gebruikers.

Wat is SalesFeed en wanneer gebruik je het? 

Bekijk zelf in deze video’s of het voor jou interessant is om gebruik te gaan maken van SalesFeed. Wat is IP marketing en hoe kan het jouw marketing en sales succesvoller maken? Bovendien vertellen wij je hoe TachYons kan helpen met slimme inrichting van SalesFeed en een integratie in je marketing en sales activiteiten.

Unboxing SalesFeed

Zo ziet SalesFeed er uit. Bekijk alle pagina’s en basis features van SalesFeed. Alles met een korte uitleg over de toepassingen en voordelen van al die functies.

Zo kun je beginnen met SalesFeed

Bekijk hier de tips voor het effectiever maken van je marketing. Het slim opvolgen van leads en 3 must have triggers voor elke B2B website.

Hoe kun je méér uit Salesfeed halen?

Wil jij interessantste tricks & tips voor echte effectieve marketing? Wil je gaan doen aan Account Based Marketing, dan hebben we daar ook een video voor. Bekijk hier ook waarom je UTM codes zou gebruiken en wat de voordelen zijn van SalesFeed als je verschillende campagnes tegelijk hebt lopen.

SLIMME ONDERSTEUNING VAN TACHYONS

Bereik je doelen in minder tijd en profiteer van onze ervaring

inspiratie

Wij verzorgen inspiratie sessies gericht op jouw organisatie. In een workshop van een dagdeel bekijken wij hoe SalesFeed optimaal kan bijdragen aan het succes van jouw marketing en sales activiteiten.

Hoe werken jullie, welke marketing activiteiten worden er gedaan en hoe kunnen die meetbaar succesvoller gemaakt worden?

 MEER INFORMATIE

 

implementatie

In de basis is SalesFeed een makkelijk product. Doordat er zoveel mogelijk is kun je door weleens verkeerde prioriteiten stellen.

Verder is het mogelijk om SalesFeed aan te laten sluiten op andere marketing en sales oplossingen. Natuurlijk is het ook slim om na te denken over de aansluiting bij jullie interne processen. Daarom vragen bedrijven ons om de implementatie te begeleiden of verzorgen.

Testimonial

“Met TachYons hebben wij een heel hechte band. Elke klant wordt beter van de samenwerking met TachYons”

Wilfred Handgraaf, Directeur SalesFeed

Persoonlijk Contact?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003