Groei van je onderneming financieren via aandelen

Het Eigen vermogen voor je strategische plannen!

 

Geef vrienden, klanten, fans, leveranciers en investeerders de mogelijkheid om als betrokken ‘stakeholder’ ook een aandeel te nemen in je bedrijf.

Aandelen

Eyevestor is de eigen vermogen oplossing

Meer met eigen vermogen doen

Ondernemers kunnen meer met de waarde van hun onderneming doen. Door de waarde van je onderneming om te zetten in aandelen kunnen mensen deelnemen in je onderneming.

Aandeelhouders kunnen dan het deel van het bedrijf dat je met hen wilt delen aankopen. Dit geeft jou het eigen vermogen om het (groei) plan mee te financieren.

Waarde

Haal de waarde uit je onderneming door een community op te richten voor je stakeholders. Wederkerigheid loont

Waarde delen

Geef je klanten, fans, leveranciers en investeerders de mogelijkheid om een aandeel te nemen in je bedrijf. Deel met hen je waardevolle onderneming.

Waarde groei

Samen sta je sterker en verbinding zorgt voor groei. Delen is vermenigvuldigen, aandeelhouders worden ambassadeurs. Dare to share!

Versterken van het eigen vermogen

Eyevestor is the share Company, die de aandelen kapitaalmarkt openbreekt voor alle bedrijven en voor mensen die nog niet actief zijn met aandelen.

Enerzijds stelt Eyevestor ondernemers in staat ‘hun roeping te beantwoorden’ en meer te doen met de waarde en het eigen vermogen van hun bedrijf.

Anderzijds maken zij het mogelijk voor bedrijven om hun achterban te betrekken bij de groei van de onderneming.

En zorgt het mede-eigenaarschap van bedrijven ervoor dat de aandeelhouders in de ondernemingen geloven en dat als nieuwe ambassadeurs ook zullen vertellen.

Commitment 

Wanneer investeerders klein of groot een aandeel nemen in een onderneming, is hun interesse en commitment groter dan wanneer ze onderdeel zijn van een crowdfund lening. We zien dat de aandeelhouders zich als fan en ambassadeur gaan gedragen en dat dit een extra financiële push geeft.

Samen bouwen aan Ondernemingen

Met de samenwerking ontstaat de ‘match’ tussen Eyevestor en TachYons. Beide partijen ambiëren een krachtig netwerk van partners om zich heen. Deze samenwerking is er daar één van. Door onze krachten te bundelen maken wij het mogelijk voor ondernemers om op een nieuwe manier hun onderneming te financieren, vorm te geven en te laten groeien.

Groeien zonder vreemd vermogen 

Wanneer je groei plannen hebt voor je onderneming is de gebruikelijke werkwijze om de groei te financieren. Het aangaan van een lening, via crowdfunding of via een bank. Wanneer je plan wordt goed gekeurd volgt de lening en de rentelast die afgesproken is.

Eigen vermogen via Eyevestor 

En dan is er nu de andere werkwijze die Eyevestor mogelijk gemaakt heeft. Hetzelfde groeiplan voor je onderneming werk je uit de financiering van de groei kun je nu anders doen. Je gaat de groei en de waarde van je onderneming bepalen. Om de waarde van de onderneming uit te werken in een communicatieplan voor de “nieuwe aandeelhouders”. Je gaat op het Eyevestor platform jouw crowd, fans, klanten en geïnteresseerde het plan laten zien om aandeelhouder te worden van jouw onderneming en plannen. Naast dat de aandelen je eigen vermogen verschaffen, zullen de investeerder je ook een warm hart toe dragen. Het worden ambassadeurs van je onderneming.

Proces

Vreemd vermogen => Eigen vermogen

Financiering zonder vreemd vermogen

Door familie, klanten en achterban ook mede-eigenaar te maken (zonder stemrecht) van de onderneming in ruil voor groeikapitaal, ontving je het juiste kapitaal om te groeien naar succes waar alle anderen nu ook bij gebaat zijn!

Ambassadeurs, commitment en winst

Naast het financiële aspect levert het gebruik van eyevestor ook andere voordelen op. De achterban zal ambassadeur fungeren. Verschillende Eyevestor klanten hebben dat al stevig bewezen.

Eerder winstgevend

Het is niet alleen lastiger om financiering te krijgen bij banken, er zitten ook flinke voordelen aan financiering met eigen vermogen ten opzichte van een lening bij de bank.

Het zal de liquiditeit versterken, en het geeft je meer werkkapitaal om mee te ondernemen.

Eyeventure 

Meer of minder betrokken 

De investeerders zijn zo betrokken bij jouw onderneming als je wilt. Ze kunnen in ieder geval als ambassadeur een goed woordje voor je doen.

Wanneer je de aandeelhouders goed op de hoogte houdt van de vorderingen van je groeiplan, zul je meer betrokkenheid van ze ontvangen.

Wil je meer weten?

BEZOEK- EN POSTADRES

FOKKERSTRAAT 18
2811 ER REEUWIJK

ALGEMEEN TELEFOONNUMMER

085 0282 003