Smart B2B Social Selling

Echte gesprekken met echte prospects
namens jou, elke dag.

Heb je het te druk om consequent nieuwe klanten te werven, of heb je geen mensen die dat goed kunnen?

Onze klanten zijn succesvol omdat wij voor hen voortdurend nieuwe relevante prospects benaderen, met een overtuigende boodschap. In hun naam leggen we de basis voor het bouwen van een professionele B2B relatie. We geven het contact met een prospect naadloos over als die toe is aan een verdergaand contact.

Wij helpen met je LinkedIn ‘image’.

Wij zorgen ervoor dat je profiel op LinkedIn professioneel en relevant is en zich onderscheidt van de rest.

Eventueel helpen we met het maken en publiceren van content. Ondertussen kun jij gewoon gebruik blijven maken van je eigen LinkedIn account en profiel. Wij zorgen dat jij er tiptop uitziet in de ogen van de prospects.

Wij gaan dagelijks het gesprek met je prospects aan.

Na een goede voorbereiding beginnen we je aan steeds meer prospects te koppelen. We gaan elke dag, elke week, het hele jaar door. Voor sommige klanten draaien we nu al meer dan 4 jaar.

We gaan 1-op-1 gesprekken aan, stellen vragen en voegen waarde toe. Allemaal uit jouw naam. Ondertussen zetten we contacten om in afspraken.

We blijven doorgaan en ’tunen’, altijd.

We gebruiken een goede voorbereiding en Smart strategy. Onze tooling en reports geven inzichten uit de verzamelde data. Wij testen en proberen voortdurend om betere tactieken te vinden.

We gebruiken onze ervaring, maar stoppen nooit met het proberen van nieuwe dingen. We rapporteren en bespreken de vooruitgang elke maand, zodat wij ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw markt.

Ik heb echt een uitdaging met personeelstekorten in mijn branche. Social Runner blijft steeds naalden (kandidaten) vinden in mijn hooiberg, al meer dan 3 jaar. Ik krijg gesprekken met kandidaten voordat ze zich bewust zijn dat ze beschikbaar zijn!.

Roel Cuijpers

Director, Ardosz

Gratis demo Social Runner

Op welke prospects wil je dat wij ons gaan richten? Wil je jouw marktaandeel vergroten of is er een nieuw segment waarin je wilt toetreden?

Hoe kunnen we aan jouw succes bouwen, zonder dat het jou veel tijd kost?

Productiviteit & succes dashboard

Wij managen onze projecten op basis van feiten. We werken hard en Smart. De data uit de tooling laat precies zien wat er wel werkt en wat niet.

We benaderen je doelgroep met een flink tempo, maar nooit ten kosten van de kwaliteit. We werken heel transparant en nemen onze verantwoordelijkheid. Het realtime dashboard is 24/7 beschikbaar.

Maandelijks voortgangsoverleg

Wij willen het altijd beter doen dan gisteren. Daarom bespreken we regelmatig wat we kunnen verbeteren.
Wat zijn de ontwikkelingen in jouw markt? Hoe kunnen we de insteek optimaliseren?

24/7 real-time reporting via het portal dashboard

Klik om te vergroten

Afspraken met prospects direct in je agenda

Het vinden van geschikte prospects valt vaak niet mee. Toch is het vooral een kwestie van slim werken en doorzetten.
Uiteindelijk lukt het dan eigenlijk altijd om afspraken in de agenda te krijgen met prospects die echt interesse hebben in je propositie.

Video: hoe wij elk Social Runner project telkens verbeteren

We werken continu aan het verbeteren van de ROI.

Al jaren verzorgen wij Social Runner projecten voor onze klanten. Soms al meer dan 4 jaar achter elkaar! Elke keer blijven we overleggen om te kijken of we iets kunnen verbeteren aan bijvoorbeeld teksten en rapportages. We kijken altijd hoe het vandaag beter kan dan gister.

Websites en gidsen voor retailers liepen terug. Social Runner geeft mij een proactieve voorsprong op de ouderwetse concurrenten.

Ruud Morien

Retail expert, Franchise Makelaar

Aanvullende diensten

Lead opvolging

Heb je het ook te druk om onze leads op te volgen? Wij versturen ook gepersonaliseerde standaard offertes en geven demo’s aan prospects. Zo halen wij de parels voor je naar boven.

Lead nurturing

Soms hebben prospects wel interesse, maar komt het gewoon te vroeg voor ze. Wij kunnen het contact dan namens jou warm houden.

LinkedIn Social Selling met Social Runner

Social Selling

Natuurlijk zijn er nog meer manieren om prospects te benaderen, anders dan via LinkedIn. Als het helpt, dan passen we die ook toe. Bijvoorbeeld met telefonische benadering, postmailingen en e-mails.

Social Selling is de nieuwe standaard, zeker op LinkedIn en in B2B markten. Enerzijds willen mensen tegenwoordig gewoon anders benaderd worden dan voorheen. Anderzijds dicteren nieuwe regels en wetten soms de geschikte aanpak.
Wij zijn op de hoogte van de Europese privacy wetten en weten wat er wel of niet mogelijk is in de benadering van specifieke (sub)doelgroepen. Zoals bij ZZP-ers en andere groepen waarbij niet alles is toegestaan.

Dit is wat wij voor onze klanten bereiken, elke dag.

New Business

Wij starten gepersonaliseerde gesprekken met de juiste functionarissen binnen organisaties in de doelgroep. Tot wel 34% accepteert je connectie verzoek. Dan begint het spel pas echt! We zoeken kansen en plannen afspraken.

Recruitment

Als talent schaars is, moet je zorgen dat je snel met eventuele kandidaten in gesprek komt. Liefst voordat ze zelf door hebben dat ze beschikbaar zijn. Wij vertellen jouw verhaal en plannen kennismakingsgesprekken.

Engagement

Heb jij iets nieuws te vertellen? Iets dat veel mensen moeten weten? Wij kunnen mensen 1-op-1 vertellen wat het voor hen kan betekenen. Wij zetten kansen om in echte verkooptrajecten.

Franchise recruitment

Zoek jij ondernemers die jouw merk groot willen maken in hun stad of regio? Wij kunnen ze vinden én vaststellen of ze wel passen bij jouw formule.

Prospect validatie

Wil je dat wij, uit jouw naam, alle prospects in je markt benaderen? Wij kijken of ze interessant zijn en op welke termijn zij interesse hebben in jouw propositie.

Uitbreiden bereik

Een ander voordeel van Social Runner is dat je met een steeds groter deel van je doelgroep in contact staat. Hun LinkedIn netwerk maakt jouw bereik groter.

Wat kunnen we voor jou bereiken?

Social Runner is voor veel van onze klanten de meest effectieve vorm van Business Development. Ze vinden nieuwe resellers, franchisenemers of klanten via Social Runner.
Maar dat is eigenlijk niet interessant. Waar het echt om gaat: wat kan Social Runner betekenen voor jou?

Plan een
video call

Plan zelf je vrijblijvende online meeting.

Plan een
afspraak

Wil je ons bezoeken in Reeuwijk? Wat wil je bespreken?

Plan een
telefoongesprek

Je kunt ons nu bellen of een gesprek inplannen.

E-mail een
vraag

Geen zin om te bellen? Soms komt een e-mail gewoon beter uit.

Jouw doelgroep vinden en bereiken op LinkedIn?

Wij hebben al onze ervaring gestopt in dit werkboek van 18 pagina's!
Vraag het werkboek nu aan.