Social runner voor New business via linkedin

Zelf te druk om consequent nieuwe klanten te werven of heb je eigenlijk geen mensen die dat goed kunnen? Social Runner zorgt elke dag voor nieuwe gesprekken en opvolging van die gesprekken met prospects die goed bij je passen.

Te druk voor acquisitie?

Heb je het te druk om zelf aan acquisitie te doen, maar wil je wel afspraken met prospects? Dat kunnen wij voor je regelen.

Wij zorgen dat je in gesprek komt met mensen die niet actief aan het zoeken waren, maar wel een (latente) behoefte hebben. Slim hè?

Nieuwe klanten nodig?

Zoek je organisaties die passen bij je strategie? Wij kunnen ze vinden en zorgen voor het eerste contact met de relevante contactpersonen. 

Wij brengen jou aan tafel, zodat jij ze daarna zelf kunt overtuigen en helpen.

Omdat wij elke dag aan de slag zijn voor jou, heb jij een mooie stabiele onderstroom aan nieuwe leads.

persoonlijk & slim

Doordat wij vanuit jouw LinkedIn profiel werken, is het contact al persoonlijk vanaf het eerste bericht.

Jullie communicatie staat keurig opgeslagen in jouw LinkedIn inbox. Dat is typisch een lead van Social Runner.

Slim en structureel nieuwe klanten werven via LinkedIn

Mede-oprichter van TachYons, Alex Bos, zal in de video hiernaast uitleggen hoe je continu in contact kan komen met potentiële klanten via LinkedIn. Wat zijn de voordelen van Social Runner en wanneer kun je het beter zelf doen? 

wat levert het op?

Meer dan alleen leads

Natuurlijk scoren wij leads voor je, maar dat is niet je enige winst. Door alle gesprekken in je doelgroep krijgen we ook veel feedback en die bespreken we met je. Zo helpen wij om nog waardevollere propositie/markt combinaties te maken.

Er zijn ook lange termijn voordelen

Doordat jouw bereik in je doelgroep groter wordt, komen je publicaties bij meer potentiële klanten terecht. Die prospects blijven jou tegenkomen in hun tijdlijn, zodat ze aan jou zullen denken als ze toe zijn aan een overstap of investering.

kenmerken

Social Runner werkt elke dag

Slimmer dan cold calling

Bijna altijd werkt Social Runner beter dan cold calling. Geen gatekeepers, thuiswerkers geen probleem, direct persoonlijk contact met beslissers.

super doelgericht

Wat voor organisaties en welke functionarissen zijn interessant? Wij zorgen dat jullie in gesprek komen en houden ruis & negatieve reacties weg.

Meetbaar succesvol

Je hebt 24/7 inzicht in alle conversaties die wij voor je voeren en je kunt precies zien hoeveel connecties, berichten en conversaties we realiseren.

groter bereik

Door Social Runner neemt je bereik in de doelgroep toe, heel waardevol. Alle connecties en gesprekken blijven beschikbaar in jouw LinkedIn account.

continu zaaien en oogsten

Wij gaan door, elke dag. Omdat het onze hoofdtaak is, hebben wij geen last van de waan van de dag. Jij moet achter offertes en orders aan? Wij gaan door.

Het missende stukje

Jij hebt een goede oplossing voor je prospects en kunt die goed verkopen en leveren? Dan zorgen wij voor de juiste benadering van je doelgroep(en).

We hebben nog nooit zoveel prospects bereikt met zo weinig moeite. En het mooiste is nog dat zoveel van hen écht het gesprek aangingen.

René van Dop

Directeur AXEZ ICT Solutions

Dat kan ik toch zelf?

Ja, waarschijnlijk zou je dat zelf wel kunnen. Alleen… ga je het ook doen? En blijf je het ook doen, elke dag, elke week, elke maand? Weet je zeker dat je daar jouw tijd in wilt en moet steken? En blijf je het leuk vinden om telkens opnieuw dat gesprek te beginnen of heb je liever alleen de interessante, actuele leads?

Dat kan mijn eigen collega / assistent toch doen?

Misschien kan die het wel beter dan jij cool. Maar in de praktijk blijkt vaak dat ook de collega druk is en dan heeft het benaderen van cold prospects al snel niet de hoogste prioriteit. En ook hier is de vraag: blijft het leuk om telkens hetzelfde verhaal te vertellen aan ongeveer dezelfde prospects? Hoe lang hebben jullie dat in het verleden vol gehouden?

Of ik neem er iemand voor aan?

Ja, dat is een goed idee. Lees dan eerst nog even onze reactie op “dat kan mijn eigen collega toch doen?”. En dan is de vraag: Hoe snel lukt het om een geschikt iemand te vinden en hoe lang blijft die dit werk consequent uitvoeren? Of heeft die na een tijdje ook andere taken, zoals het nabellen van offertes of inkooporders ofzo? En… die nieuwe collega moet je ook betalen tijdens ziekte en vakantie. Social Runner kun je gewoon even pauzeren als het moet.

Ik doe het wel als het rustig is

Slim, altijd je tijd nuttig gebruiken. Alleen ben je dan vaak wel te laat. Als het rustig is, had je enkele weken daarvoor aan acquisitie moeten doen, toch? Alleen toen had je het te druk om tijd te steken in prospects.

Ik doe aan SEO & SEA dus die prospects komen wel

Echt waar? Waarom lees je deze pagina dan helemaal tot hier aan toe? tongue-out En met advertenties en zoektermen bereik je mensen die al op zoek zijn naar een oplossing zoals die van jou. Ze zijn zich actief aan het oriënteren en waarschijnlijk ook bij je concurrent.
Met Social Runner bereik je ook prospects met een latente behoefte. Ze zijn nog niet aan het zoeken, maar hebben wel interesse en jij hebt hun volle aandacht!

5 redenen om niet met

Social Runner

te gaan werken

Misschien toch aan de experts overlaten?

Zie je het zitten?

Nu jouw uitdaging

Weet je genoeg en wil je beginnen of heb je juist nog allerlei vragen? Wij ontmoeten je graag en bespreken dan jouw uitdaging.

Je kunt ons makkelijk bereiken via 085 0282 003 of stuur ons een berichtje op info@tachyons.nl