leadgeneratie met succesgarantie

Elk Social Runner project scoort

Leadgeneratie met succesgarantie: Social Runner

In de afgelopen jaren hebben wij met Social Runner veel ervaring opgedaan. We weten nu aardig te voorspellen welke projecten kansrijk zijn en bij welke het lastig zal worden om voldoende resultaat te boeken. Bovendien weten we welke factoren er invloed hebben op het succes van een Social Runner project voor acquisitie op LinkedIn. Onze klanten profiteren van die ervaring en expertise. Enerzijds doordat we heel vaak snel succes boeken, anderzijds doordat wij leadgeneratie met succesgarantie leveren.

Meer lezen: Zo start elke Social Runner project (best practises)

Make it Good before you make it Fast

Voordat we aan een project beginnen, bespreken we met onze klanten welke resultaten ze nodig hebben en wat ze volgens ons kunnen verwachten. Die resultaten halen we vaak niet in de eerste weken, want meestal is het even zoeken naar de juiste insteek en aanpak.

Dat is ook de reden dat wij projecten met Social Runner graag aangaan voor een periode van 3 maanden. Dat geeft niet alleen de mogelijkheid om goed voor te bereiden, maar ook om samen te werken aan een optimale aanpak. Dan komt het resultaat bijna altijd ‘vanzelf’.

Niet genoeg resultaat? Niet stoppen, maar iets anders proberen!

Einstein zei al: het is waanzin om andere resultaten te verwachten als je steeds hetzelfde blijft doen. Als een project (nog) niet de resultaten geeft die je nodig hebt, is stoppen niet per se een goed idee, immers stoppen zorgt niet voor meer resultaat.

Wil je meer lezen over De verschillen tussen Social Runner en een Call Center

Onze ervaring is dat we op termijn wel de gewenste resultaten kunnen halen. Soms kost het gewoon wat meer tijd doordat we de juiste route eerst moeten vinden. Door creatief te zijn in de aanpak en door data te blijven gebruiken voor optimalisatie, komt het bijna altijd goed.

Ook timing kan een belangrijke invloed hebben. Sommige proposities zijn gevoelig voor budgetrondes of voor seizoenen. In vakantietijd lukt het vaak verbazingwekkend goed om mensen te bereiken. Maar voor snelle beslissingen van een complete stuurgroep, moet je wellicht niet in juli/augustus aankloppen bij een prospect.

Succesgarantie

Vaak lukt het wel om na een paar weken de resultaten te halen die we verwachten. Natuurlijk valt het ook weleens tegen, maar veel vaker kunnen we uitpakken met een succesvol project. Wij nemen ook onze verantwoordelijkheid en we geven niet graag op.

Als we na 3 maanden niet op een resultaat komen waar onze klant blij mee is, dan doen we de 4e maand gratis. Geloof mij, we doen die maand ne t zo hard onze best voor dat project. Wij willen namelijk heel graag dat je succesvol bent en de 5e maand gewoon betaalt verder wilt met leadgeneratie middels Social Runner 😊

Ons doel is altijd om de klant zo tevreden te maken dat de opdracht verlengd zal worden, omdat het een “no brainer” is. Langer samenwerken heeft ook veel voordelen. Hoe langer we samenwerken, des te beter kunnen wij je adviseren en ondersteunen. De kwaliteit van de leads en de succes ratio van Social Runner binnen een doelgroep nemen in de loop der tijd eigenlijk altijd toe. 

Sommige van onze klanten (zoals Ardosz en IQ Coaches) maken al meer dan 3 jaar gebruik van Social Runner of zelfs meerdere Social Runners tegelijk. Dat zegt toch genoeg?

Dus wil jij leadgeneratie met succesgarantie, dan ben je op het juiste adres. Wij zorgen dat je meetbaar succesvoller zult worden en geven daarop onze succesgarantie.

 

Meer lezen over

Social Selling via LinkedIn

Social Selling vragen kun je stellen aan Alex Bos van TachYons

 

Heb je vragen over contacten leggen via LinkedIn?
Maak connectie met Alex Bos op LinkedIn

 

 

 

Persoonlijk Contact?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003