ontwikkeling van onderneming en mensen

strategie

 

Wil jij een onderstroom van nieuwe klanten of ga je de marktbestormen? Wat moet  er nú gebeuren om te zorgen dat de resultaten goed worden of blijven? 

> Droomdoel

Waar wil je met de onderneming staan over 5 jaar? Wat is je missie? Wat is de reden dat je klanten je missen als je er niet meer bent? Welke kernwaarden vindt je belangrijk? Kun je de strategie van je bedrijf in eenvoudige woorden omschrijven en is deze strategie de aandrijfmotor van duurzame groei?

> Scaling Up

Een onderneming runnen gaat uiteindelijk over vrijheid. Scaling Up laat ondernemers zien hoe dat te bereiken, ongeacht hoe groot of ingewikkeld een onderneming wordt. Maak tijd vrij om je te concetrren op marktgerichte activiteiten. Om de onderneming te laten groeien.

> Cultuur

De beste mensen, op de juiste positie, die de juiste werkzaamheden goed doen, is een uitdaging voor veel ondernemingen. Zijn alle belanghebbenden ( werknemers, klanten en aandeelhouders) tevreden,en zou je hen allemaal opnieuw in de arm nemen?

wij zijn zeker van onze zaak

Succes gegarandeerd

Wij zijn er zeker van dat de Scaling Up methodiek werkt. De methodiek heeft een slimme manier van werken, bij elke onderneming die met de structuur, cultuur en ritme’s van de methodiek is gaan werken zijn serieuze groeistappen gemaakt.

Als we met de Scaling Up methodiek starten (en die bereiden we goed voor) hebben wij een succes garantie. Als de resultaten niet succesvol genoeg zijn, krijgt u 25% extra inzet van ons. Wij verlengen dan onze werkzaamheden met een kwart, gratis.

%

Direct succesvol

%

Succesvol na garantie periode

dit doen we graag

Veel gevraagde diensten van TachYons

Scaling Up groeiplan

Wij werken samen een strategisch scaling up plan uit om  jouw doelen bereikbaar te maken.

Personal coaching

Werken aan persoonlijke skills om het maximale uit jezelf te halen. 

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur en de optelsom van alle gewoontes in de onderneming zijn bepalend bij groeidoelstellingen. Wij maken ze zichtbaar.

social runner

Om de groei van leads en prospects zeker te stellen wordt onze Social Runner als een effectieve oplossing ervaren.

salesfeed

Door SalesFeed ga je van schieten met hagel, naar schieten met scherp. Je kunt proactief contact leggen met de meest interessante bezoekers van de website.

Sharpspring

Deze marketing automation tool maakt het makkelijker om consequent te werken en om met succesvolle commerciële structuren te werken.

.

Verder praten over Strategie?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003