Strategie en doelstellingen

strategie

 

Wij helpen met het vaststellen van je strategie, je doelstellingen en essentiële succesfactoren.

> Groei van de onderneming

Het lijkt soms het lastigste wat er is, de juiste strategie vinden waarmee de groei die je wilt voor je onderneming ook lukt! Door de waan van de dag kan het uitwerken van een nieuwe strategie lastig zijn. Hoe vertaal je die nieuwe strategie naar doelen en welk ander gedrag is nodig om de doelen te realiseren?

> Scaling Up

Je hebt een mooie onderneming en wilt graag door groeien. Je ziet grote kansen voor jouw onderneming. Er lijkt altijd iets te zijn dat de groei van je onderneming tegenhoudt. Grote kans dat je hier zelf een belangrijke rol in hebt. We hebben beperkende gedachten die zo zijn geconditioneerd, dat zij ons beschermen bij risico’s.

> Groei van de Ondernemer

Je hebt de strategie uitgewerkt voor je onderneming, ook je doelen heb je smart uitgewerkt. Dan is het goed om te bedenken welke eisen dit stelt. Wat betekend dit voor jou als ondernemer? Kijk eens echt in de spiegel, wees kritisch. Waar ben je toe bereid om de doelen te halen die je gesteld hebt voor jezelf en je onderneming?

wij zijn zeker van onze zaak

Succes gegarandeerd

Wij zijn er zeker van dat de Scaling Up methodiek werkt. De methodiek heeft een slimme manier van werken, bij elke onderneming die met de structuur, cultuur en ritme’s van de methodiek is gaan werken zijn serieuze groeistappen gemaakt.

Als we met de Scaling Up methodiek starten (en die bereiden we goed voor) hebben wij een succes garantie. Als de resultaten niet succesvol genoeg zijn, krijgt u 25% extra inzet van ons. Wij verlengen dan onze werkzaamheden met een kwart, gratis.

dit doen we graag

Veel gevraagde diensten van TachYons

Scaling Up groeiplan

Wij werken samen een strategisch scaling up plan uit om jouw doelen bereikbaar te maken.

Persoonlijk plan

Je weet waar je nu staat en je hebt een droom waar je naar toe wilt. Dan kun je met een plan de kloof tussen waar je nu staat en waar je naar toe wilt goed uitwerken.

Kracht van Team gewoontes

Gewoontes zijn gedrag zonder dat je er bij nadenkt, en het wordt interessant als je vast stelt dat “team” gewoontes bepalen welk resultaat zij elke dag halen.

S.T.I.G.

Wij starten graag een gesprek over je huidige strategie om te beoordelen of de TachYons S.T.I.G. aanpak voor jouw onderneming de juiste aanpak is.

salesfeed

Door SalesFeed ga je van schieten met hagel, naar schieten met scherp. Je kunt proactief contact leggen met de meest interessante bezoekers van de website.

E Books

We hebben verschillende E books die ondersteunen als het gaat om veranderen van gedrag of de resultaten van medewerkers en teams. 

.

Verder praten over Strategie?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003